Pippa Middleton

Kép
Sztárok

Íme Katalin hercegnő és Pippa, ahogy még sosem láthattad őket!

Pippa Middleton nővére, Katalin hercegnő esküvőjén tett szert világhírre, ám nem ez volt az első lagzi, ahol mindketten csodásan festettek.

Kép
Sztárok

Ez elképesztő! Ennyibe került Pippa Middleton eljegyzési gyűrűje

Az biztos, hogy szerelme nem spórolt a lánykérésen.

Kép
Sztárok

Micsoda? Ezért nem lesz Katalin hercegné koszorúslány húga esküvőjén

Újabb esküvőre készülődik a brit királyi család!

Kép
Stílus

Az elmúlt 10 év legbotrányosabb ruhái, amik mindenkinél kiverték a biztosítékot

Szándékos polgárpukkasztás, rosszakaró stylist, vagy szimpla divatbaleset? Sosem fogjuk megtudni, csak az biztos, hogy botrányos ruhák mindig is voltak és lesznek. Te emlékszel még ezekre?

Kép
Stílus

Hercegnői stílusnapló: Kate Middleton 18 kedvenc divatmárkája

Kate Middleton közismert kifogástalan stílusérzékéről. A nemzetközi sajtó minden lépést követi, és bármi, amit visel azonnal sold-out lesz a boltokban. De milyen kincsek vannak pontosan a birtokában? Íme 18 divatmárka, amiért rajong a hercegné!

Kép
Sztárok

Ki ez a lány? Diana hercegnő dögös unokahúga a brit sajtó új üdvöskéje

Ilyen ez a királyi család. Pippa és Katalin után, most épp Diana hercegnő unokahúga, Lady Kitty Spencer van a porondon. Aki még nem tudná, ő a brit közvélemény legújabb kedvence!

Kép
Stílus

6 híresség, aki elképesztően fest vörös ruhában

A vörös szín minden nőnek jól áll, hiszen árnyalatai azonnal magabiztossá tesznek minket. Íme tíz fotó kedvenc sztárjainkról, akik tudják, hogyan kell magabiztosan viselni ezt a színt!

Kép
Sztárok

Érkezik a harmadik királyi baba?

Vilmos herceg a napokban nyilatkozott arról, milyen boldog most, hogy a család nemrégiben kibővült a kis Saroltával, valamint érdekes információkat közölt egy lehetséges harmadik baba érkezéséről is.

Kép
Sztárok

Beyoncé, Rihanna, Lady Gaga - 15+1 sztár, aki koszorúslány lett

A sztárok is emberek, ahogy azt legutóbbi metrós összeállításunkból is láthattátok. Most újabb emberi oldalukról mutatjuk meg őket: íme 15+1 sztár, akik legjobb barátnőjük (vagy még inkább asszisztensük) kedvéért koszorúslánynak álltak. Szerintetek kinek áll a legjobban?

Kép
Sztárok

Pippa Middleton 5 ezer kilométert biciklizik jótékonyságból

Katalin hercegné húga a brit csapat egyedüli nőjeként vesz részt egy amerikai jótékonysági kerékpárversenyen, ami 5 ezer kilométeres távú. Előre, Pippa!

Előző oldal